test

Werkwijze HN Zorg

  Inschrijven
Herken je jezelf in het geschetste profiel en ben je per direct of op korte termijn beschikbaar? Schrijf je dan direct in bij HN Zorg. HN Zorg is namelijk doorlopend op zoek naar gemotiveerde en gekwalificeerde professionals. Schrijf je dus snel in en maak jouw wensen kenbaar. Zodra wij een opdracht binnen krijgen die bij je past, nemen wij contact met jou op. Indien een van onze vacatures jou aanspreekt, kan je ook direct reageren op de betreffende vacature.

    Sollicitatiegesprek
Na ontvangst van jouw inschrijving of sollicitatie, nodigen wij je uit voor een sollicitatiegesprek. In het gesprek wordt uitgebreid stilgestaan bij jouw wensen, beschikbaarheid en de ontwikkelmogelijkheden die HN Zorg te bieden heeft. 

  Overeenkomst
Indien er een match is, wordt er direct een arbeidsovereenkomst of ZZP-contract ondertekend. Je kan dan meteen aan de slag. Als er op dat moment nog geen passende opdracht ligt, benaderen we je zodra dat wel het geval is.

  Verschillende opdrachten
Werken via HN Zorg biedt jou als professional de mogelijkheid om bij verschillende organisaties op het terrein van zorg, welzijn en onderwijs te werken en waardevolle kennis en ervaring op te doen. Onze opdrachtgevers benaderen HN Zorg zowel voor losse diensten als voor lange termijn opdrachten. Omdat HN Zorg over een breed netwerk van opdrachtgevers beschikt, beschikken we over zeer uitdagende opdrachten.

  Beschikbaarheid
Jij bepaalt zelf waar en wanneer je werkt. Jij geeft door wanneer je beschikbaar bent en wij zorgen voor aansluitende diensten bij jou in de buurt. Ook vaste uren en doorplanningen behoren tot de mogelijkheden. Tevens komt het voor dat wij je opbellen met de vraag of je beschikbaar bent om een bepaalde dienst te werken. Afhankelijk van de reisafstand kan je tot vlak voor een dienst door ons gebeld worden. Uiteraard bepaal je zelf of je beschikbaar bent.

  Aan het werk
Als alles rond is en er een passende opdracht is, ga je direct aan de slag. Uiteraard bereidt HN zorg je goed voor en wordt er gedurende het proces contact met jou onderhouden. Er wordt tussendoor ook met elkaar besproken of alles goed verloopt en je kan altijd bij HN zorg terecht met vragen of aanvullende wensen. Het uitgangspunt is dat we altijd in gezamenlijkheid naar een eventuele volgende stap of opdracht kijken. 

  Training en ontwikkeling
Wij hechten er veel waarde aan dat de zorg- en onderwijsprofessionals die zich bij HN Zorg hebben aangesloten, kennis en vaardigheden blijven doen. Dat is namelijk onmisbaar om je als professional te kunnen blijven ontwikkelen. HN Zorg biedt daarom kosteloos trainingen aan en draagt zorg voor persoonlijke coaching en begeleiding.

  • Accountmanager

    HN Zorg zoekt een gedreven Accountmanager Wat ga je doen? HN Zorg is een jong en snel groeiende organisatie die zich richt ...

    Lees meer
  • Groepsbegeleider Jeugdzorg

    HN Zorg zoekt voor diverse opdrachtgevers in de regio Midden-Nederland en Noord-Holland Groepsbegeleiders Jeugdzorg. Als g...

    Lees meer
Meer vacatures