test

Wij bieden maatwerk


Groepstraining
In samenspraak met u als opdrachtgever kan een groepstraining op maat worden samengesteld. Er wordt dan met u gekeken waar de behoefte van uw medewerkers liggen en waar tijdens de training de nadruk op kan worden gelegd. De bovenstaande doelen en onderdelen kunnen dus op maat worden aangepast. De training kan op locatie worden gegeven, maar uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om voor een externe locatie te kiezen. Het uitgangspunt is dat zowel de inhoud van de training, de locatie als ook de trainingsdata in gezamenlijkheid worden bepaald. Bij een groepstraining worden uiteraard gunstige groepstarieven bepaald. Het voordeel van een groepstraining is dat alles op maat wordt samengesteld.

Open inschrijving
Wij organiseren ook trainingen op vaste data waarbij de inhoud en locatie van de training al vast staat. U zult in een zeer gevarieerde groep met professionals uit verschillende branches aan de training deelnemen. De trainingen worden doorlopend gepland. U kunt contact met ons opnemen om de data en locaties op te vragen, zodat u zelf kunt bepalen waar en wanneer u aan de training wilt deelnemen. Het voordeel van een open inschrijving is dat u veel kunt leren van deelnemers met verschillende beroepsachtergronden.

Maatwerk
Maatwerk is het uitgangspunt. In overleg met u als opdrachtgever kan een aangepast programma worden opgesteld. Ook indien u (onderdelen van) de verschillende trainingen wilt combineren. Een maatwerktraining houdt dan ook in dat de training op maat voor uw organisatie wordt gemaakt. Tijdens een uitgebreid intakegesprek bespreken we de werkwijze binnen uw organisatie en zoomen we in op wat écht nodig en gewenst is om de werkwijze te verbeteren. Zo wordt bereikt dat de (gewenste) kennis en vaardigheden van de professionals en het team centraal staan.

U kunt telefonisch contact opnemen op 06-46898209 of een e-mail sturen naar training@hnzorg.nl onder vermelding van de naam van uw organisatie, het totaal aantal deelnemers en uw contactgegevens. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen te bespreken.

  • Accountmanager

    HN Zorg zoekt een gedreven Accountmanager Wat ga je doen? HN Zorg is een jong en snel groeiende organisatie die zich richt ...

    Lees meer
  • Groepsbegeleider Jeugdzorg

    HN Zorg zoekt voor diverse opdrachtgevers in de regio Midden-Nederland en Noord-Holland Groepsbegeleiders Jeugdzorg. Als g...

    Lees meer
Meer vacatures