test

HN Zorg biedt service op maat

Bij HN zorg kunt u terecht voor de volgende diensten:

Arbeidsbemiddeling
Wij hebben ruime ervaring met het detacheren van personeel voor zowel korte, middellange als lange opdrachten. Wij beschikken over zeer gekwalificeerde zorg- en onderwijsprofessionals die allen over de juiste kennis en diploma's beschikken en bovendien ruime ervaring hebben opgedaan. 

Service op maat
Iedere organisatie en iedere behoefte is namelijk anders en vraagt om een andere aanpak. U mag dan ook van ons verwachten dat wij met een op maat gemaakte aanpak aan de slag gaan.

Training
HN Zorg biedt diverse trainingen aan op het gebied van verbale en fysieke agressiehantering. Het uitgangspunt is dat trainingen altijd op maat worden gemaakt, afhankelijk van de wensen en ervaringen van de professionals die bij uw organisatie werkzaam zijn.

Advies
Indien u in uw organisatie tegen vraagstukken aanloopt waar u advies over wilt, denkt HN Zorg graag met u mee. Wij hebben voor verschillende vraagstukken passend advies te bieden.

  • Accountmanager

    HN Zorg zoekt een gedreven Accountmanager Wat ga je doen? HN Zorg is een jong en snel groeiende organisatie die zich richt ...

    Lees meer
  • Groepsbegeleider Jeugdzorg

    HN Zorg zoekt voor diverse opdrachtgevers in de regio Midden-Nederland en Noord-Holland Groepsbegeleiders Jeugdzorg. Als g...

    Lees meer
Meer vacatures