test

Personeel aanvragen

Aanvraag (tijdelijk) personeel
HN Zorg biedt in alle gevallen een oplossing op maat aan. Zowel voor langere periodes als ook voor kortdurende inzet bij vervanging tijdens ziekte en verlof. Het opzetten van een flexibele pool van professionals behoort ook tot de mogelijkheden. In geval van acute diensten, kunt u uiteraard 24/7 telefonisch contact opnemen met onze planner: 06-46898209. HN Zorg begrijpt namelijk als geen ander dat een oplossing altijd binnen handbereik moet zijn.

Geen acuut verzoek? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan door uw gegevens en wensen in onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

 • * velden zijn verplicht.

 

Op bovenstaand nummer zijn wij 24/7 bereikbaar voor al uw vragen en/of verzoeken. U kunt ook een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek.

 • Accountmanager

  HN Zorg zoekt een gedreven Accountmanager Wat ga je doen? HN Zorg is een jong en snel groeiende organisatie die zich richt ...

  Lees meer
 • Groepsbegeleider Jeugdzorg

  HN Zorg zoekt voor diverse opdrachtgevers in de regio Midden-Nederland en Noord-Holland Groepsbegeleiders Jeugdzorg. Als g...

  Lees meer
Meer vacatures