test

Onze werkwijze

Uitgebreid netwerk
HN Zorg heeft ruime ervaring met het detacheren van personeel voor zowel korte, middellange als lange opdrachten. Wij beschikken over zeer gekwalificeerde zorg- en onderwijsprofessionals die allen over de juiste kennis en diploma's beschikken en bovendien ruime ervaring hebben opgedaan.

Uw wensen staan centraal
In een gesprek vertelt u HN Zorg welke behoefte(s) u heeft en welke oplossing daarbij past. Daarna gaat HN Zorg direct voor u aan de slag om professionals te werven die bij uw organisatie en de doelgroep passen. Indien u tot een samenwerking besluit, zal een inleenovereenkomst worden opgesteld. Dit kan ook ter plekke geregeld worden.

Maatwerk
Of u nu tijdelijke ondersteuning nodig hebt of op zoek bent naar vaste medewerkers: wij werven en selecteren altijd gekwalificeerde zorg- en onderwijsprofessionals die matchen met uw organisatie en bedrijfscultuur. Omdat HN Zorg voor iedere behoefte een passende oplossing wil bieden, zijn er diverse contractvormen mogelijk:
• Detachering
• ZZP-constructie
• Deta-vast

Het leveren van de juiste kandidaat
HN Zorg begeleidt het gehele proces nauwkeurig en neemt alles uit handen. Zodra uw wensen bekend zijn en het profiel voor de juiste kandidaat is doorgenomen, zorgt de adviseur van HN Zorg voor een volledige screening van de ideale kandidaat. Daarna volgt er een kennismakingsgesprek met u als opdrachtgever. Indien er een passende match tot stand is gekomen, zal de professional direct aan de slag gaan. Uiteraard wordt het gehele proces, ook gedurende de looptijd van de uitzendperiode, nauwkeurig begeleid. Er is altijd ruimte om aanvullende wensen en behoeften te bespreken met de adviseur van HN Zorg. Maatwerk is immers het uitgangspunt. 
 
Pragmatisch en servicegericht
Organisaties op het terrein van zorg, welzijn en onderwijs vereisen een enorme planning en sturing. Soms ontstaat een acute behoefte aan gekwalificeerd personeel die direct ingezet kan worden, zonder dat uw organisatie daar al teveel omkijken naar wil hebben. Wij willen dan graag pragmatisch en servicegericht zijn. Bij HN Zorg is het adagium dan ook: eerst wordt uw probleem opgelost en daarna worden pas de zakelijke aspecten geregeld.
 
Bereikbaarheid
Vanzelfsprekend kunt u ons zeven dagen per week persoonlijk bereiken. Onze gekwalificeerde planner reageert 24/7 op uw verzoeken. Of het nu avond, nacht of weekend is, op elk moment kan uw dienst uitgezet en vervuld worden.
 
Administratie en facturatie
HN Zorg valt u niet lastig met onnodige administratie. HN Zorg houdt samen met u bij welke professional, wanneer en hoe lang heeft gewerkt.

Klachtenregeling
HN Zorg heeft de klachtenregeling volledig ondergebracht bij het onafhankelijke Klachtenportaal Zorg. Hiermee voldoet HN Zorg aan de wettelijke eisen in klacht- en geschillenrecht.
 
Indien u direct personeel wenst aan te vragen, kunt u dat hieronder doen. Of neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking op 06-46898209 of via arbeidsbemiddeling@hnzorg.nl

Direct personeel aanvragen

  • Accountmanager

    HN Zorg zoekt een gedreven Accountmanager Wat ga je doen? HN Zorg is een jong en snel groeiende organisatie die zich richt ...

    Lees meer
  • Groepsbegeleider Jeugdzorg

    HN Zorg zoekt voor diverse opdrachtgevers in de regio Midden-Nederland en Noord-Holland Groepsbegeleiders Jeugdzorg. Als g...

    Lees meer
Meer vacatures